Å lage hjemmeside til din bedrift

Våre kunder blir hos oss

Vi jobber alltid for å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold. Det vil si at vi må levere tjenester med høy kvalitet og god service over tid. Du vil få en brukervennlig, mobiltilpasset og moderne hjemmeside som vil gi deg bedre resultater. Vi lager hjemmesiden slik at du enkelt kan administrere den selv. Du vil forholde deg til en kontaktperson som alltid svarer deg, også etter at nettsiden er lansert!

Ta kontakt

 

Forutsigbar pris

Vi gjør alle oppdrag på fastpris slik at du har noe helt konkret å forholde deg til. Hjemmeside er en tjeneste som skal fungere i flere år. Derfor har alle våre kunder en driftsavtale med oss som inkluderer support. 

Vi leverer hjemmesider fra 0 kroner i etablering! 

 

Bli funnet på Google

En god nettside / hjemmeside som blir funnet på Google er svært viktig for å nå bedriftens mål. Nettsiden er ofte det første møtet en potensiell ny kunde har med bedriften din.

Vi hjelper deg med å sette opp en profesjonell hjemmeside og gir deg råd til hvordan du kan strukturere hjemmesiden for å konvertere besøk til salg og for å bli funnet på Google. 

Nettsideløsningene fra AFFY passer de aller fleste norske bedrifter, både med og uten nettbutikk. Her får du full fleksibilitet til å bygge nettsiden din slik den bør være, samtidig som den ivaretar din merkevare. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

 

Rask leveranse

Dersom det haster så kan vi levere ila et par dager. 

Oppfølging og opplæring

Vi følger alltid opp kunder i etterkant av et fullført prosjekt. Endringer og opplæring er alltid inkludert.