Tjenester og Produkter

Affy tilbyr tjenester innen webdesign. Våre løsninger er ideelle for bedrifter, lag og organisasjoner som ønsker kostnadseffektive løsninger på sitt eksponeringsbehov på nett.

AFFY publisering er en publiseringsløsning som gjør det svært enkelt for deg å vedlikeholde alt innhold på et profesjonelt nettsted. Denne løsningen er webbasert noe som betyr at du ikke trenger å installere programvare på din maskin, men kan oppdatere nettstedet ditt fra en hvilken som helst datamaskin som har internettilkobling og en moderne nettleser. Velg en av STANDARDPAKKENE for rask og enkel leveranse av ditt nye nettsted.

Publiseringsløsning

AFFY leverer en egenutviklet publiseringsløsning som dekker de behov en organisasjon har for å vedlikeholde sine hjemmesider på en enkel måte. Fordelen med et egetutviklet system er at det er enkelt å tilpasse og utvikle videre. Samtidig er det "to the point" og er ikke komplekst slik mange av de større systemene har en tendens til å være. Les mer om vår publiseringsløsning her.

I enkelte tilfeller så kan vi også levere Wordpress. 

Webutvikling / Webdesign

AFFY leverer utforming av struktur/brukergrensesnitt og design av nettsider: enkle løsninger som fremhever innhold og gjør det enkelt for brukeren å navigere i sidene. Utvikling av dynamisk og enkel oppdatering av sidene for kunden er en viktig del av hva vi kan tilby. Slik kan sidene uten problemer og ekstra kostnader oppdateres kontinuerlig.

Mobiltilpassede hjemmesider

Fordi stadig flere av oss bruker mobilen eller nettbrettet til å surfe på nett så programmerer AFFY nå alltid med tanke på mobiltilpasning. Det er derfor en lav terskel å kunne tilby kundene dine en mobiltilpasset brukeropplevelse. Les mer om mobiltilpasning her

WebHotell og domeneregistrering:

AFFY tar seg av domeneregistrering og webhotel